TERÀPIA INDIVIDUAL

La teràpia individual està centrada en la persona, en la seva història de vida, les seves relacions, vincles, les seves pors, bloquejos i emocions.

L’objectiu de la teràpia és elaborar i transformar allò que impedeix o dificulta el benestar o la felicitat. Ens ajuda a trobar una nova perspectiva al que ens passa oferint-nos noves eines i recursos per resoldre les dificultats o allò que ens produeix malestar.

Algunes de les problemàtiques que es poden treballar són:

  • insatisfacció en general
  • Inseguretat, dificultat en la presa de decisions, por al canvi
  • tristesa, ansietat, estrès
  • relacions personals o familiars difícils
  • maltractaments
  • abusos sexuals
  • separació o divorci
  • pèrdues i dols
  • dificultat per trobar parella
  • addiccions a l’ alcohol o altres drogues, al joc, Internet, sexe…

Les primeres sessions són principalment per conèixer-nos i entendre el que està passant. Per tot això, fem un recorregut per la història familiar i personal així com per les relacions i experiències més significatives. Aquestes primeres sessions ajudaran a construir la relació de confiança que ens permetrà anar treballant fins a recuperar la confiança en un mateix i en les seves pròpies capacitats.

Es treballa des d’una orientació sistèmica i fent ús de l’EMDR. Això permet que la durada de la teràpia es redueixi significativament en relació a teràpies convencionals. Tot i així, cada persona i problemàtica s’ha d’abordar de forma individual.